Descargar EBOOK Fam ( proleg de paul auster) autor KNUT HAMSUN gratis online


Descargar EBOOK Fam ( proleg de paul auster) autor KNUT HAMSUN gratis online Título Del Libro: Fam ( proleg de paul auster)
El autor del libro: KNUT HAMSUN
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: EMPURIES
ISBN 13: 9788497872553
El tamaño del archivo: 454 Kb

Read full description of the books:Un clàssic imprescindible del guanyador del Premi Nobel de Literatura de 1920.

«Està passant alguna cosa nova, a Fam s’està proposant un pensament nou sobre la natura de l’art. […] El personatge de Hamsun s’allibera sistemàticament de qualsevol creença en qualsevol sistema, i al final, mitjançant la fam que s’ha autoimposat, no arriba a res. No hi ha res que el faci continuar –i amb tot continua. Camina de dret cap al segle XX». Paul Auster
Text de contraportada


Publicat per primera vegada el 1890, aquest clàssic de la literatura europea narra el drama d’un jove escriptor noruec que lluita per no morir de gana. D’una manera crua i brillant, Hamsun posa el lector en la pell d’aquest home que recorre els carrers a la recerca d’una oportunitat, malvivint penosament, i que de mica en mica va perdent primer l’esperança i després el control de la raó, fins que entra en una espiral de bogeria, paranoia i desesperació.

Construïda sobre la figura d’un narrador protagonista complex i polièdric, la novel·la n’explora l’angoixa existencial, la ràbia i la depressió, i descriu amb detall la recerca diària d’aliment i aixopluc d’aquest home que és incapaç de satisfer la seva ambició i la seva fam de reconeixement literari i que veu constantment frustrada la seva vocació per prioritzar la satisfacció de les necessitats més bàsiques per a la supervivència.
El autor es KNUT HAMSUN escribió un interesante libro titulado Fam ( proleg de paul auster). El libro de la publicó la editorial EMPURIES, y en este momento por el libro de Fam ( proleg de paul auster) PDF ISBN (9788497872553) es necesario pagar 18.15 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Fam ( proleg de paul auster) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor KNUT HAMSUN, que te pueden gustar, igual que el libro de Fam ( proleg de paul auster) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Fam ( proleg de paul auster) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Fam ( proleg de paul auster) PDF
Descargar en EPUB Fam ( proleg de paul auster) EPUB
Descargar en DOC Fam ( proleg de paul auster) DOC
Descargar en TXT Fam ( proleg de paul auster) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Fam ( proleg de paul auster)


Manuel

Tengo este libro en las manos y me siento tan feliz )

Sergio

Un libro que me ha impresionado hasta el fondo del alma.

Sofia

Es un libro que vale la pena leer!

Miguel

La idea es interesante, pero hay deficiencias en la calidad.

Carla

Vale la pena leer y releer de nuevo
Añadir comentario
Descargar EBOOK Fam ( proleg de paul auster) autor KNUT HAMSUN gratis online

PDF: fam-proleg-de-paul-auster.pdf Fam ( proleg de paul auster) PDF
EPUB: fam-proleg-de-paul-auster.epub Fam ( proleg de paul auster) EPUB
DOC: fam-proleg-de-paul-auster.doc Fam ( proleg de paul auster) DOC
TXT: fam-proleg-de-paul-auster.txt Fam ( proleg de paul auster) TXT